TopMenu_nl

Veiligheidsvoorschriften bij inspecties

Om besmetting met COVID-19 te voorkomen tijdens de inspectiebezoeken zowel van de BCCA inspecteurs, jullie klanten als jullie zelf, heeft BCCA vzw enkele veiligheidsvoorschriften opgesteld. Gelieve deze dan ook zorgvuldig door te nemen en te respecteren.

  1. Draag uw mondmasker gedurende de volledige inspectie. Indien u geen mondmasker draagt, zal de inspecteur u dit nogmaals uitdrukkelijk vragen alvorens de inspectie kan starten.
  2. Bewaar zoveel als mogelijk een afstand van 1,5 meter.
  3. De inspecteur zal voldoende de handen ontsmetten en in elk geval vóór en na elke inspectie en zal tijdens de inspectie ook niets aanraken.
  4. Leg de nodige documenten klaar en volg de instructies van de inspecteur goed op om de inspectie zo vlot en veilig mogelijk te laten verlopen.
  5. Iedereen aanwezig bij de inspectie gebruikt steeds zijn eigen materiaal. Wissel geen materiaal uit (bv. balpen).
  6. Indien u of uw aanwezige klant zich ziek voelt of symptomen heeft, contacteer dan de huisarts en stel het plaatsbezoek uit.
  7. Volg bovendien steeds de preventiemaatregelen van de overheid op.
  8. Gelieve u ook te engageren om ons onmiddellijk te verwittigen in geval van besmetting tot 15 dagen na de uitgevoerde inspectie, zowel van uzelf als eventueel uw aanwezige klanten. BCCA vzw engageert zich ook tot het verwittigen van u indien de aanwezige inspecteur besmet blijkt te zijn.

Zorg goed voor uzelf en uw omgeving.

Comments are closed.