TopMenu_nl

Groot gebouw om te testen

We ontvingen volgende oproep van student Stijn Van de Vliet. Omdat we dergelijk onderzoek graag ondersteunen, delen we deze met u.

Ik ben student industrieel ingenieur bouwkunde aan UHasselt (Diepenbeek) en voor mijn master thesis onderzoek ik de betrouwbaarheid van luchtdichtheidstesten op hoge gebouwen. Voor het onderzoek ben ik nog op zoek naar een gebouw (+/- 20 meter of hoger) waarop een luchtdichtheidstest moet worden uitgevoerd. Heeft U een gebouw dat hoog genoeg is en nog niet getest werd of opnieuw getest moet worden op luchtdichtheid, heeft U een test op de planning staan in de periode april-mei en wil U helpen in het onderzoek, aarzel dan niet om me te contacteren (stijn.vandevliet@student.uhasselt.be).

Ook voor extra info kan je mij altijd bereiken via bovenstaand e-mailadres.

Comments are closed.